Background Image

Sjøhushotel in Sortland

Banner ny NL

Overnachting

Bij ons kunt je overnachten in een vrijstaand Sjøhus (zeehuis) of in het pension Møysalen.

Wonen in een Sjøhus:

Anlegget

-De Huizen zijn gebouwd in traditionele Noord-Noorse bouwstijl van twee verdiepingen, met als aandachtspunt dat het er zowel huiselijk als comfortabel is. De vakantiehuisjes staan in een prachtige omgeving aan de eigen jachthaven met een schitterend uitzicht over Sortlandsundet en de Gavlfjord. 

Alle zeven vrijstaande vakantiewoningen hebben een woonkamer met tv, open keuken met eethoek, twee slaapkamers op de verdieping, badkamer met douche, toilet en vloerverwarmig en gratis Wifi.

20180604 205010 resized 1

verstalen sjohus sortland 7Maritbu stua 2010 c

Eén slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, de andere slaapkamer heeft twee éénpersoonsbedden. Alle bedden zijn voorzien van goede matrassen voor een goede en comfortabele nachtrust. De bedden zijn opgemaakt wanneer je aankomt. En vanzelfsprekend voorzien van twee handdoeken per bed.  

Maritbu soverom b

De vakantiewoningen kunnen gehuurd worden met één of twee slaapkamers. Er zijn totaal vijf slaapplaatsen per huisje.

Indien je een Sjøhus met één slaapkamer huurt wordt er ééñ slaapkamer afgesloten. Mochten er onverwachte gasten komen die willen overnachten kan de andere slaapkamer natuurlijk ook gebruikt worden.

 

Wonen in het pension Møysalen:

Gjestehuset

-Gjestehuset ”Møysalen” is een grote vrijstaande woning uit 1954 die verplaatst is van Sortland centrum naar de locatie van 'Vesterålen Sjøhus' en omgebouwd tot een pension. Het pension ligt direct aan het water dicht bij de ingang van 'Vesterålen Sjøhus' en vier van de vijf kamers hebben een mooi uitzicht over de jachthaven en Sortlandsundet.

Het huis heeft vijf kamers voor overnachting met gezamenlijk gebruik van tv-kamer, keuken en badkamer met toilet en gratis Wifi.

Er zijn 3 tweepersoonskamers,1 éénpersoonskamer en één familiekamer met drie slaapplaatsen. Alle bedden zijn opgemaakt wanneer u aankomt. 

Totaal zijn er 10 tot twaalf slaapplaatsen in het pension, een prima onderkomen wanneer je maar één slaapkamer nodig hebt of met een groep bent waar je allemaal een eigen kamer hebt en toch gezamenlijk in ééñ huis verblijft.

De gezamenlijke ruimtes zijn ook toegankelijk voor gasten met camper of mensen die in de haven hebben aanglegd met hun boot aan de gaststeiger.

Afdrukken Email